lunes, 25 de febrero de 2008

MITIN DE "ZP" I "DE LA VEGA" A LA PLAÇA DE BOUS

Espectacular mitin de zapatero i De La Vega a la plaça de bous de valencia el dissabte 23,ni més ni menys que 23.000 persones i 2.000 que es quedaren a les portes , xifres tan espectaculars que no es vivien a valencia desde l'any 1982 amb la prescència de Felipe González, entonces president ,a la plaça , que arribá a congregar 18.000 persones.

La plenada ha segut espectacular, gent fora, pels passadisos , a les portes... una espectacular acollida al nostre president i la candidata per valencia a la veu de
" president" i "vice per valencia".

Zapatero emocionat per el recibiment a dedicat paraules com: " no os imaginais la vista que hay desde aqui, es el mejor mítin que he vivido, ... y cuando la plaza de toros está asi , significa que va haber una amplia mayoria".!!

La vice,esplèndida com sempre ha dedicat paraules a camps i Rajoy com: " la política del agua y el transvase ha sido la mayor mentira y engaño a los valencianos " i " que rajoy está con los currantes?? si rajoy no sabe lo que es trabajar ni lo ha hecho en su vida!! pero que cara más dura!!" i moltes més coses que podriem dir d'aquest espectacular mitin però no acabariem mai.

Sols ens queda dir que les joventuts socialistes de l'alcúdia, no podia ser menys, no podiem faltar aquest dia tan especial per al socialisme valencià.

No hay comentarios: